top of page
sång vid bröllop.

Jag har flera års erfarenhet av att sjunga vid bröllop. Jag sjunger allt efter era önskemål och kan även komma med egna förslag på låtar som brukar passa. Är vigseln/dopet utomhus tar jag med egen ljudutrustning. Kontakta mig för prisförslag och mer information.

sara07.jpg
Utan dina andetag - Live från vigsel
00:0000:00
Säg det igen - Live från vigsel
00:0000:00
låtval.

Att välja låtar till sin vigsel kan vara svårt. Jag brukar tipsa om att strunta i att välja låtar ni tror passar utan välj från hjärtat, de låtar ni tycker om allra mest och representerar just er två. 

priser.

Varje evenemang är unikt så därför är priserna ungefärliga och tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som passar oss båda. 

I alla priser ingår ljudutrustning. 

var det egentligen sång till dop du sökte?
 klicka här.
bröllopspaket 1. 

Sång under vigsel. I priset ingår även ev. ingång och utgångslåt. Behöver ni tips på låtar som kan passa har jag förslag. 

pris: från 2500 kr. 

1-3 låtar. Ljudutrustning ingår. Ev. resekostnad* och arvode för kompmusiker tillkommer.

bröllopspaket 2. 

Tillsammans med en kompmusiker (gitarr eller piano) spelar vi under vigseln och sedan under mingel i samband med vigseln. Vi spelar mingelmusik ca. 60 min där vi tillsammans bestämmer repertoaren.

pris: från 6000 kr. 

Ljudutrustning ingår. Ev. resekostnad tillkommer.*

bröllopspaket 3. 

Sång vid vigsel, mingelmusik och festmusik med fullband 3x45 min. 

pris: från 15 000 kr. 

Ljudutrustning ingår. Ev. resekostnad* & boendekostnad tillkommer.

* Jag utgår från Östersund. Är ofta ute på olika platser i Sverige och spelar så hör av er med datum och plats så återkommer jag med aktuell resekostnad från det stället jag befinner mig på just då. 

"Tusen tack för fin musik och sång på vårt bröllop, ni var fantastiskt duktiga!"

Matilda & Andreas

ord från brudpar.
kontakt.

Är du intresserad av att boka mig till ditt bröllop eller har du några funderingar? Tveka inte att höra av dig! Nedan finns ett formulär du gärna får använda dig av. Ju mer information du kan fylla i ju snabbare kan jag återkomma med ett prisförslag. 

sara4.jpg
bottom of page