top of page
sång vid dop.

Jag har flera års erfarenhet av att sjunga vid dop. Jag sjunger allt efter era önskemål och kan även komma med egna förslag på låtar som brukar passa. Är dopet utomhus tar jag med egen ljudutrustning. Kontakta mig för prisförslag och mer information.

66A4B9DA-3ED2-445D-9EF0-EE9719F4CF4D.jpg
Handens fem fingrar - Live från dop
00:0000:00
Livet i min famn - Live från dop
00:0000:00
Välkommen Hem - Live från dop
00:0000:00
låtval.

Att välja låtar till dopet kan vara lite klurigt. Jag brukar tipsa om att ta låtar som ni verkligen gillar och inte vad ni tror förväntas spelas på ett dop. Nedan finns en länk till låtförslag som jag har sjungit tidigare.

priser.

Varje evenemang är unikt så därför är priserna ungefärliga och tillsammans kommer vi överens om ett upplägg som passar oss båda. 

I alla priser ingår ljudutrustning. 

sång vid dop

pris: från 2000 kr. 

1-3 låtar. Ljudutrustning ingår. Ev. resekostnad tillkommer.

sång + komp vid dop

pris: från 4000 kr. 

1-3 låtar. Ljudutrustning ingår. Ev. resekostnad tillkommer.

* Jag utgår från Östersund. Är ofta ute på olika platser i Sverige och spelar så hör av er med datum och plats så återkommer jag med aktuell resekostnad från den plats jag befinner mig på just då. 

"Tusen tack för den underbara sången på vårt dop. Ni har fått så mycket beröm och lovord av alla. Vi skulle ha tagit fler låtar alltså, det var lätt dopets höjdpunkt!"

Elin, Niclas & Birk

ord från föräldrar.
kontakt.

Är du intresserad av att boka mig till ett dop eller har du några funderingar? Tveka inte att höra av dig! Nedan finns ett formulär du gärna får använda dig av. Ju mer information du kan fylla i ju snabbare kan jag återkomma med ett prisförslag. 

sara4.jpg
bottom of page