top of page

OM MIG

Det allra bästa jag vet är att sjunga och underhålla en publik. Jag har flera års utbildning inom sång och musik bakom mig och idag jobbar jag som sångerska i olika projekt och evenemang. Jag har testat de flesta genrer men har framförallt fastnat för soul. Jag är uppvuxen i Hälsingland och pluggar för tillfället på musikhögskolan i Piteå, men är verksam i hela landet.

 

När jag var 5 år ställde jag mig på en scen för första gången och sedan dess har jag varit fast. Att femåriga jag ens skulle våga ställa sig på en scen och sjunga ABBA’s Super Trouper för alla gäster på ett charterhotell på Mallorca förvånade inte bara mina föräldrar utan även mig själv. Men jag minns att när en av reseledarna frågade vilka barn som ville vara med på hotellets talangjakt var det självklart för mig att räcka upp handen. Det var väl klart att jag skulle stå på scen och sjunga.

 

19 år senare känns det precis lika självklart att det är sjunga jag ska göra. Jag jobbar hela tiden med nya musikaliska projekt. Sedan hösten 2014 driver jag mitt egna företag där verksamheten består av sång vid bröllop/dop, fest och invigningar m.m. Ni kan läsa mer om mina projekt här. 

 

Jag har under flera år gått olika musikaliska utbildningar, bland annat på Complete Vocal Institute och DMG School of Music.

 

Att beröra en publik med hjälp av text och toner är det bästa jag vet. När jag står på scen känner jag mig komplett, sången är helt enkelt en del av mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan musik. Vill du höra eller se mig på scen, klicka här.

 

Har du frågor, ett projekt du tror jag skulle passa eller behöver en sångerska till ditt bröllop tveka inte att kontakta mig.

UTBILDNING

2018 - Rockmusiker, Konstnärlig Kandidat, Piteå Musikhögskola

2015-2016 Independent Artist, DMG School of Music

2014-2015 Complete Vocal Institute, Köpenhamn

2013-2014 Musiklinjen, Ålsta Folkhögskola, Fränsta

2010-2013 Estetiska programmet, Torsbersgymnasiet, Bollnäs

 

 

 

 

bottom of page